Cordia Értékesítési Iroda belsőépítészete

Helyszín: 1089 Budapest, Kisfaludy u. 32-38.

Építtető: Futureal management Kft.

Tervezés: 2015

Megvalósulás: 2016

Lépték: 740 m2

Vezető tervezők: LAB5 architects + Matisz Aliz | Erdélyi Linda, Dobos András, Korényi Balázs, Gáspár Virág Anna

Tervezők: Nyerges Judit, Szabó Z. Milán (Matisz Aliz), Szegedi Zoltán, Ferenczi Zsófia, Sipos Rebeka, Fehér Gabriella, Monori László

Fotók: Barbay Csaba, Flashback Photo

Helyezés: Belsőépítészet pályázat, 1. helyezés, „Az Év Irodája 2016” díj, 3. helyezés

 

A cégcsoport speciális, saját célú projektje: értékesítési csapatának munkakörnyezeteként, bemutatóteremként, valamint prezentációs- és üzletkötési helyszínként is funkcionál.
A kialakítás vezérelve a játékosság, elegancia és funkcionalitás kreatív kombinációja, vizuálisan elváló, akusztikailag pedig lecsendesített terekben, minőségi, ugyanakkor otthonos és kényelmes egységben. A tér dinamizálásának és szeparálásának legfőbb eleme egy hosszú, kanyargós nyomvonalú függöny, akit motorosan a megfelelő helyre lehet behúzni. 

...több mutatása

A Futureal 900 millió euró értékű már elkészült, és további 1,6 milliárd euró értékű, folyamatban lévő fejlesztéseivel Közép-Európa egyik meghatározó ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Beruházásaink között vegyes funkciójú városmegújítási projektek, lakóingatlan-, kereskedelmi- és irodafejlesztések egyaránt megtalálhatóak. 

A Cordia a Futureal lakásfejlesztési divíziója. Magyarország és egyben Közép-Kelet Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalata, többek között a Corvin Sétány Európa-díjas városfejlesztési projekt fejlesztője. Az elmúlt években mintegy 3 500 lakást értékesítettek. A Cordia küldetése: otthonteremtés szívvel-lélekkel. 

A Cordia Értékesítési Iroda a cégcsoport speciális, saját célú projektje: értékesítési csapatának munkakörnyezeteként, bemutatóteremként, valamint prezentációs- és üzletkötési helyszínként is funkcionál. Alapterülete 740 m2, ehhez kapcsolódik egy 150 m2 nagyságú terasz is, amely közvetlen átjárást biztosít a Corvin Plázába. Az Iroda a Corvin Negyed irodafejlesztésének második ütemében épült Corvin Garantiqa Tower tornyában található. A torony a beépített anyagok magas minőségének és az egyedi építészeti megoldásoknak köszönhetően több mint egy „A” kategóriás irodaépület. 

Az iroda kialakításának vezérelve a játékosság, elegancia és funkcionalitás kreatív kombinációjában valósult meg. Tervezése során fő szempont volt, hogy vizuálisan elváló, akusztikailag pedig lecsendesített terek jöjjenek létre: ezek a főbb funkciókat ellátva (showroom, irodarész, prentációs helyiségek, tárgyalók) modern, minőségi, ugyanakkor otthonos és kényelmes egységet alkotnak. 

Az organikus bútorok, könnyed, stílusos textíliák, izgalmas kiegészítők, valamint a zöld növényszigetek még hangulatosabbá teszik a környezetet. A világos árnyalatok és meleg föld színek narancs és zöld kiegészítőkkel és bútordarabokkal kombinálva modern, dizájnos, letisztult, ugyanakkor otthonos érzést keltenek. Az irodát védett, egyéni munkát biztosító, ugyanakkor inspiráló csapatmunkára ösztönző terek jellemzik.