Szabad levegő – A Wild iroda belsőépítészete

Helyszín: 1113 Budapest, Bocskai út 134., Dorottya Udvar

Építtető: WILD Flavors & Specialty Ingredients

Tervezés: 2015

Megvalósulás: 2016

Lépték: 200 m2

Projekt management és layout: Bukta Dániel | JLL Hungary

Vezető tervezők: LAB5 architects | Erdélyi Linda, Dobos András, Korényi Balázs, Gáspár Virág Anna

Stylist: Lukász Eszter, Szigeti Zsófi

Fotók: Batár Zsolt

 

A természetes alapanyagú élelmiszer adalékanyagokkal foglalkozó német WILD budapesti irodájához készítettük ezt az otthonos, természetes irodabelsőt. A visszafogott design a nagy belmagasságú helyiségekben minél több teret kíván szabadon hagyni az itt dolgozóknak. A kiegészítők a természetet és a kutató munkát idézik meg.

...több mutatása

Építtető saját irodája felújítása kapcsán fordult hozzánk az ügyben, hogy segédkezzünk a bútor válogatásban, illetve a színek, felületek megfogalmazásában.

A német WILD régóta jelen van a hazai piacon, élelmiszer adalékanyagokkal foglalkozik, melyek természetes alapanyagokból készülnek. Budapesti irodájában 15-17 főt foglalkoztat, nekik kellett egy otthonos, természetes irodabelsőt kialakítani. A visszafogott design a nagy belmagasságú helyiségekben minél több teret kíván szabadon hagyni használóinak.

A labor vizuális összeköttetésben van az irodai résszel, és az open space-ről leválasztott terek, a kóstoló, a management irodák, és a tárgyaló is mind széles üvegfelületekkel csatlakozik. A falfelületekre fehér keretekkel ellátott szürke árnyalatokat festettünk fel, a kiegészítők a természetet és a kutató munkát idézik meg.