Tamp & Pull

 

Magyarország legfinomabb new wave kávéja immáron 2 éve a Tamp&Pullnál kapható. Ennek köszönhetően, a tulajdonosok egy új, belvárosi helyszín megnyitása mellett döntöttek, a Bank Center Arany János utcai frontjánál. A belső középpontjában egy régi kávégép áll, aminek a hátsó frontja üvegre van cserélve – ez adta az ötletet, hogy a belsőépítészet is legyen valami hasonló. A lámpák a felcsavart kábeleken lógnak, a falakon rézcsövek tekeregnek szabadon.

tampull-9146

tampull-9146

tampull-9146

tampull-9149

tampull-9149

tampull-9149

tampull-9151

tampull-9151

tampull-9151

tampull-9153

tampull-9153

tampull-9153

tampull-9157

tampull-9157

tampull-9157

tampull-9163

tampull-9163

tampull-9163

tampull-9164

tampull-9164

tampull-9164

tampull-9167

tampull-9167

tampull-9167

tampull-9168

tampull-9168

tampull-9168

tampull-9169

tampull-9169

tampull-9169

tampull-9171

tampull-9171

tampull-9171

tampull-9176

tampull-9176

tampull-9176

tampull-9178

tampull-9178

tampull-9178

tampull-9181

tampull-9181

tampull-9181

tampull-9184

tampull-9184

tampull-9184

tampull-9185

tampull-9185

tampull-9185

tampull-9187

tampull-9187

tampull-9187

tampull-9190

tampull-9190

tampull-9190

tampull-9193

tampull-9193

tampull-9193

tampull-9197

tampull-9197

tampull-9197

tampull-9199

tampull-9199

tampull-9199

design by LAB5 | Erdélyi Linda, Dobos András, Gáspár Virág Anna, Tóth Tamás | fényképek: Batár Zsolt | építtető: http://tamppull.hu/ | terv: 2013 | megvalósítás: 2014

MOM SPAR üzletbelső

A MOM-park bevásárlóközpontban nyitandó új SPAR zászlóshajó üzletének kialakítását meghívásos pályázaton nyertük el.  Célunk egy olyan egyedi hangulatú üzlet kialakítása, amely a cég és az adott üzlet pozíciójához méltó, pozitív vásárlói környezetet biztosít.Az alaprajzi elrendezés kidolgozása során fontos elem volt a vásárlói közlekedőfelületek szabad áramlása, irányítása a kellemes használat érdekében.A szabadon elhelyezett csemege-sziget, finom szögtörésekkel irányított térfalak, tagolt és irányított álmennyezeti részek együttműködésével az eredetileg nyomasztó arányú tér helyett egy szellősebb, nagyobb belmagasságú, átlátható tér jött létre. A választott színharmóniák és a világítás a sokszínű áruválasztékra fókuszálja a figyelmet egy finom alaphangulatot adva a helynek, amelyet a természetes fa bútor és álmennyezet gazdagít.

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli terv: LAB5 | General építészet MŰÉP | Kivitelező EMEL Kft | Signage Tolnai Zsuzsi, Halasi Rita | Bútorok: Enter Team, Solymosi, Hi-Macs Macsali, Art-Innova | Lámpák: Solinfo, Zumtobel, Toboz Design, Enter Team | Bolt berendezés: Hauser, Umdasch | Fotók: Batár Zsolt | Info: 2013 |  1900m2 | Átadva

Százhalombatta, Konferencia központ, új képek

Új, szuper fotók Bujnovszky Tamástól, nem sokkal a főtér átadása után.

sz26

sz26

sz26

sz14

sz14

sz14

sz11 fixed

sz11 fixed

sz11 fixed

sz42

sz42

sz42

sz23

sz23

sz23

sz52

sz52

sz52

sz51

sz51

sz51

sz50

sz50

sz50

sz45

sz45

sz45

sz56

sz56

sz56

sz75

sz75

sz75

sz09

sz09

sz09

sz74

sz74

sz74

sz46

sz46

sz46

Építészeti koncepció és kiviteli tervek: KTS & LAB5
Info: 2011 | Konferencia Központ, üzletek, 86 lakás, 90 férőhelyes garázs, táncház (15000m2) és a főtér rendezése (20000 m2)|

Cafe Yogya

Az Október 6. utcában segédkeztünk ennek a pici vietnami étteremnek a megnyitásánál. Sajnos azóta megszűnt, eredeti tulajdonosa eladta. A homlokzat átalakítása, engedélyeztetése és belsőépítészeti tanácsadás volt a feladatunk. A szűk térben sikerült maximalizálni a férőhelyek számát és korszerűsíteni a konyhatechnológiát.

dsc_0047

dsc_0047

dsc_0047

dsc_0020

dsc_0020

dsc_0020

dsc_0026

dsc_0026

dsc_0026

dsc_0027

dsc_0027

dsc_0027

dsc_0031

dsc_0031

dsc_0031

dsc_0033

dsc_0033

dsc_0033

kep_01

kep_01

kep_01

paramparam

Mango, Váci utca, Belsőépítészet

MANGO fel kívánta újítani üzletét a Váci utcán, az új céges arculat szerint. Mi biztosítottuk a kivitelezéshez szükséges dokumentációt , és a mi javaslatunk szerint kibontották a nagyméretű felülvilágítót a nagy térben – így újra láthatóvá vált az eredeti állapot

IMG_1167

IMG_1167

IMG_1167

!053 mango vaci 02

!053 mango vaci 02

!053 mango vaci 02

!053 mango vaci 01

!053 mango vaci 01

!053 mango vaci 01

IMG_1086

IMG_1086

IMG_1086

IMG_1079

IMG_1079

IMG_1079

IMG_0984

IMG_0984

IMG_0984

IMG_0458

IMG_0458

IMG_0458

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli tervek: LAB5
Info: 2011 |  Üzlet 300m2 |

 

Café Cino, Rózsadomb

Amint a Törökvész úti kávézó megnyitotta kapuit, azzal a szerencsés problémával kellett szembesülniük, hogy hamar túl népszerűvé vált, így gyorsan kellett alapterületet bővíteni. Lab5 a Tulajdonossal szoros együttműködésben találta meg a szomszédos kaszinó egy termét, melyet a régi térhez toldva növelni tudtuk az alapterületet. Az új belsőépítészeti kialakítás a régi és új terek összeolvasztásából jött létre, kicsit felfrissítve a meglévő elemeket is. A szolgáltatások köre egy ideiglenes stand-up színpaddal és mozi estékhez nagyképernyős tv telepítésével lett teljes. Az átalakítási munkák összesen 6 napot (!) vettek igénybe. A rövid kivitelezési határidő már a tervezésnél fő szempont volt, hogy a kávézót minél rövidebb ideig kelljen zárva tartani.

047cafecino_01

047cafecino_01

047cafecino_01

047cafecino_02

047cafecino_02

047cafecino_02

Design: LAB5 (Erdélyi Linda, Dobos András) és Borsos Melinda
Site: Budapest II. kerület, Törökvész út
Client: Café Cino
Info: belsőépítészet  |  étterem és kávézó  |  átadva 2010-ben  | közösségi épület  |  120 m2

Tartu

Tartu inspiráló belvárosa nagyon élettel teli és kulturálisan is aktív. A Megbízónk ötlete nyomán egy új városfejlesztési koncepció alakult ki, melynek egyik fő területe a folyópart eddig kihasználatlan része lett. Ez a terület a főtérrel szemben helyezkedik el és igen forgalmas gyalogos szempontból nézve. Éppen ideális egy multifunkcionális épület telepítéséhez, mely magában foglalna egy szabadtéri színpadot a folyón, egy találkozási pontot és egy magyaros jellegű éttermet, elviteles résszel. A világos, átlátható épületet úgy terveztük, hogy a zöld környezet nyugodt panorámája beszűrődhessen az épültbe, miközben a gyalogos híd forgalmát könnyedén tereli az étteremhez. 

tartu_001

tartu_001

tartu_001

tartu_002

tartu_002

tartu_002

tartu_008

tartu_008

tartu_008

tartu_004

tartu_004

tartu_004

tartu_003

tartu_003

tartu_003

tartu_007

tartu_007

tartu_007

tartu_006

tartu_006

tartu_006

tartu_005

tartu_005

tartu_005

tartu_010

tartu_010

tartu_010

tartu_009

tartu_009

tartu_009

tartu_011

tartu_011

tartu_011

Projekt: Ungari Köök Emajoe kaldal Helyszín: Tartu, Észtország Vegyes használatú épület: lebegő szabadtéri színpad | étterem | találkozási pont Design: Borsos Meli, Erdélyi Linda (LAB5), Szentirmai Tamás | Prezentáció: LAB5 Megbízó: Ungari Köök Info: 2010 | Közösségi épület | folyamatban

D&G Üzlet Budapest, Andrássy út 33

Műemlék ház pince és földszintjének átalakítása Budapest luxus bevásárló sugárútján.

A33_16

A33_16

A33_16

A33_01

A33_01

A33_01

A33_02

A33_02

A33_02

A33_03

A33_03

A33_03

A33_04

A33_04

A33_04

A33_05

A33_05

A33_05

A33_06

A33_06

A33_06

A33_07

A33_07

A33_07

M3391M-1012

M3391M-1012

M3391M-1012

A33_09

A33_09

A33_09

A33_10

A33_10

A33_10

A33_11

A33_11

A33_11

A33_12

A33_12

A33_12

A33_13

A33_13

A33_13

A33_14

A33_14

A33_14

A33_15

A33_15

A33_15

Eredeti épület: 1875 Weber Antal
LAB5: vázlatterv, elemzés, építési engedély, kiviteli tervek, művezetés
Megbízó: TopBüro | Oscar Arias Perez, Helena Chiller
Project management: HI-Grupo | Rózsa László
Kivitelező: LAKI | Szabó Bálint
Info: 2008 – 2009 | Luxus ruházati termékek 1000 m2 | megépült
Társtervezők: PmiPAP | KAUTERV | Maramand | Barta&Tsai

ALL CONTENT © 2011 LAB5