SzGD Innovációs Inkubátor Irodaház

Tisza partján, Szeged északi hídfőjénél áll a környezet által inspirált épülettömeg. Az egyes épületrészek, nyílászárók, és kiegészítők, mind dél felé, a belvárosra nézve növekednek, követve a folyásirányt.

!127 2016-03-17 c6 ejjel

!127 2016-03-17 c6 ejjel

!127 2016-03-17 c6 ejjel

!127 2017-01-16 c1

!127 2017-01-16 c1

!127 2017-01-16 c1

02 !127 2017-01-16 c13 (up-dated)

02 !127 2017-01-16 c13 (up-dated)

02 !127 2017-01-16 c13 (up-dated)

03 !127 2017-01-16 c9

03 !127 2017-01-16 c9

03 !127 2017-01-16 c9

04 !127 2017-01-16 c8

04 !127 2017-01-16 c8

04 !127 2017-01-16 c8

05 20161026_134012

05 20161026_134012

05 20161026_134012

06 20160824_131331_uj

06 20160824_131331_uj

06 20160824_131331_uj

07 20161109_125401

07 20161109_125401

07 20161109_125401

08 20161109_125323

08 20161109_125323

08 20161109_125323

09 P1370538_uj

09 P1370538_uj

09 P1370538_uj

10 20170111_150653

10 20170111_150653

10 20170111_150653

11 20170111_155734

11 20170111_155734

11 20170111_155734

12 20161207_124252

12 20161207_124252

12 20161207_124252

13 20161123_143137

13 20161123_143137

13 20161123_143137

14 20161123_143141

14 20161123_143141

14 20161123_143141

15 IMG_1284

15 IMG_1284

15 IMG_1284

16 IMG_1289

16 IMG_1289

16 IMG_1289

17 IMG_1268

17 IMG_1268

17 IMG_1268

18 IMG_1271

18 IMG_1271

18 IMG_1271

19 20161123_145335

19 20161123_145335

19 20161123_145335

Design by LAB5 architects / Nyerges Judit, Szegedi Zoltán, Tótszabó Tamás | Társtervezők: Temesvári / Kelevill / Terraplan / 4D | Építtető: SzGD | Első ütem: 7500 m2 irodaház (Összesen 22.000 m2) | 2016-2017 Koncepció terv + Építési engedélyezési terv + Kiviteli terv + Művezetés | Képek és renderek: LAB5 architects

EMKE irodaház

Az EMKE Irodaház belső átalakítása és felújítása 2012-től 2014-ig tartott. A belsőépítészeten túl megújult a teljes gépészeti rendszer is. Az új design elemeket egyrészt alárendeltük a meglévő épület adta kereteknek, másrészt egy zöld sziget atmoszférájának megidézése volt a cél.

!065 e-01

!065 e-01

!065 e-01

!065 e-09_cropped

!065 e-09_cropped

!065 e-09_cropped

!065 e-12

!065 e-12

!065 e-12

!065 e-14

!065 e-14

!065 e-14

!065 e-18_rotation_cropped

!065 e-18_rotation_cropped

!065 e-18_rotation_cropped

!065 e-19

!065 e-19

!065 e-19

!065 e-20

!065 e-20

!065 e-20

!065 e-22

!065 e-22

!065 e-22

!065 e-25

!065 e-25

!065 e-25

!065 e-32

!065 e-32

!065 e-32

!065 e-33

!065 e-33

!065 e-33

!065 e-34

!065 e-34

!065 e-34

!065 e-36

!065 e-36

!065 e-36

!065 e-37

!065 e-37

!065 e-37

!065 e-38

!065 e-38

!065 e-38

!065 e-39

!065 e-39

!065 e-39

!065 e-40

!065 e-40

!065 e-40

!065 e-41

!065 e-41

!065 e-41

!065 e-42

!065 e-42

!065 e-42

!065 e-43

!065 e-43

!065 e-43

!065 e-51

!065 e-51

!065 e-51

!065 e-52

!065 e-52

!065 e-52

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli terv: LAB5 | Kivitelező FÉSZ Zrt | Fotók: Bujnovszky Tamás | Info: 2013 | 10000m2 | Átadva

ALL CONTENT © 2011 LAB5