Vision Towers Iroda Belső

 A Vision Towers a Váci utcai irodafolyosó mentén található új irodaépület. A Déli szárny felső két szintjét elfoglaló iroda belsőépítészete nagyban alapszik az építtető design kézikönyvére – azonban sikerült azon felül új elemeket is beilleszteni. Ilyen a két szintet összekötő, belső lépcső, mely egy hajtogatott elemre hasonlít. A belső magba kerültek a “sötét” funkciók, melyek faburkolatot nyertek. Szintén egyedi a recepció terénél található “feature wall”, melyet kihúzogatott gyógyszeres fiókok inspiráltak – az Építtető brandjéhez illően. Az egyterű irodát üvegfalak és növények szeparálják kisebb területekre. Fotók: Bujnovszky Tamás.

3E7E0051

3E7E0051

3E7E0051

3E7E0049

3E7E0049

3E7E0049

3E7E0042

3E7E0042

3E7E0042

3E7E0027

3E7E0027

3E7E0027

3E7E9968

3E7E9968

3E7E9968

!089 2015-01-29 staircase view

!089 2015-01-29 staircase view

!089 2015-01-29 staircase view

3E7E0095

3E7E0095

3E7E0095

3E7E0094

3E7E0094

3E7E0094

3E7E0103

3E7E0103

3E7E0103

3E7E0107

3E7E0107

3E7E0107

3E7E0069

3E7E0069

3E7E0069

3E7E0111

3E7E0111

3E7E0111

3E7E9999

3E7E9999

3E7E9999

!089 2015-01-29 6th floor plan_200

!089 2015-01-29 6th floor plan_200

!089 2015-01-29 6th floor plan_200

3E7E0022

3E7E0022

3E7E0022

3E7E9964

3E7E9964

3E7E9964

3E7E9977

3E7E9977

3E7E9977

3E7E0036

3E7E0036

3E7E0036

3E7E0004

3E7E0004

3E7E0004

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli terv: LAB5 | Erdélyi Linda, Dobos András, Korényi Balázs, Gáspár Virág Anna | Szegedi Zoltán, Tóth Tamás, Vámos Zoltán | Építtető: Futureal | Kivitelező: Pedrano Group | Project management: JLL Hungary | Bútorok: Kinnarps, Europa Design | Lámpák: BeLight | Szőnyeg: Milliken | Növények: PlantArt | Fotók: Bujnovszky Tamás | Info: 2013-2015 | 2200m2 | Átadva

Tamp & Pull

 

Magyarország legfinomabb new wave kávéja immáron 2 éve a Tamp&Pullnál kapható. Ennek köszönhetően, a tulajdonosok egy új, belvárosi helyszín megnyitása mellett döntöttek, a Bank Center Arany János utcai frontjánál. A belső középpontjában egy régi kávégép áll, aminek a hátsó frontja üvegre van cserélve – ez adta az ötletet, hogy a belsőépítészet is legyen valami hasonló. A lámpák a felcsavart kábeleken lógnak, a falakon rézcsövek tekeregnek szabadon.

tampull-9146

tampull-9146

tampull-9146

tampull-9149

tampull-9149

tampull-9149

tampull-9151

tampull-9151

tampull-9151

tampull-9153

tampull-9153

tampull-9153

tampull-9157

tampull-9157

tampull-9157

tampull-9163

tampull-9163

tampull-9163

tampull-9164

tampull-9164

tampull-9164

tampull-9167

tampull-9167

tampull-9167

tampull-9168

tampull-9168

tampull-9168

tampull-9169

tampull-9169

tampull-9169

tampull-9171

tampull-9171

tampull-9171

tampull-9176

tampull-9176

tampull-9176

tampull-9178

tampull-9178

tampull-9178

tampull-9181

tampull-9181

tampull-9181

tampull-9184

tampull-9184

tampull-9184

tampull-9185

tampull-9185

tampull-9185

tampull-9187

tampull-9187

tampull-9187

tampull-9190

tampull-9190

tampull-9190

tampull-9193

tampull-9193

tampull-9193

tampull-9197

tampull-9197

tampull-9197

tampull-9199

tampull-9199

tampull-9199

design by LAB5 | Erdélyi Linda, Dobos András, Gáspár Virág Anna, Tóth Tamás | fényképek: Batár Zsolt | építtető: http://tamppull.hu/ | terv: 2013 | megvalósítás: 2014

EMKE irodaház

Az EMKE Irodaház belső átalakítása és felújítása 2012-től 2014-ig tartott. A belsőépítészeten túl megújult a teljes gépészeti rendszer is. Az új design elemeket egyrészt alárendeltük a meglévő épület adta kereteknek, másrészt egy zöld sziget atmoszférájának megidézése volt a cél.

!065 e-01

!065 e-01

!065 e-01

!065 e-09_cropped

!065 e-09_cropped

!065 e-09_cropped

!065 e-12

!065 e-12

!065 e-12

!065 e-14

!065 e-14

!065 e-14

!065 e-18_rotation_cropped

!065 e-18_rotation_cropped

!065 e-18_rotation_cropped

!065 e-19

!065 e-19

!065 e-19

!065 e-20

!065 e-20

!065 e-20

!065 e-22

!065 e-22

!065 e-22

!065 e-25

!065 e-25

!065 e-25

!065 e-32

!065 e-32

!065 e-32

!065 e-33

!065 e-33

!065 e-33

!065 e-34

!065 e-34

!065 e-34

!065 e-36

!065 e-36

!065 e-36

!065 e-37

!065 e-37

!065 e-37

!065 e-38

!065 e-38

!065 e-38

!065 e-39

!065 e-39

!065 e-39

!065 e-40

!065 e-40

!065 e-40

!065 e-41

!065 e-41

!065 e-41

!065 e-42

!065 e-42

!065 e-42

!065 e-43

!065 e-43

!065 e-43

!065 e-51

!065 e-51

!065 e-51

!065 e-52

!065 e-52

!065 e-52

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli terv: LAB5 | Kivitelező FÉSZ Zrt | Fotók: Bujnovszky Tamás | Info: 2013 | 10000m2 | Átadva

MOM SPAR üzletbelső

A MOM-park bevásárlóközpontban nyitandó új SPAR zászlóshajó üzletének kialakítását meghívásos pályázaton nyertük el.  Célunk egy olyan egyedi hangulatú üzlet kialakítása, amely a cég és az adott üzlet pozíciójához méltó, pozitív vásárlói környezetet biztosít.Az alaprajzi elrendezés kidolgozása során fontos elem volt a vásárlói közlekedőfelületek szabad áramlása, irányítása a kellemes használat érdekében.A szabadon elhelyezett csemege-sziget, finom szögtörésekkel irányított térfalak, tagolt és irányított álmennyezeti részek együttműködésével az eredetileg nyomasztó arányú tér helyett egy szellősebb, nagyobb belmagasságú, átlátható tér jött létre. A választott színharmóniák és a világítás a sokszínű áruválasztékra fókuszálja a figyelmet egy finom alaphangulatot adva a helynek, amelyet a természetes fa bútor és álmennyezet gazdagít.

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli terv: LAB5 | General építészet MŰÉP | Kivitelező EMEL Kft | Signage Tolnai Zsuzsi, Halasi Rita | Bútorok: Enter Team, Solymosi, Hi-Macs Macsali, Art-Innova | Lámpák: Solinfo, Zumtobel, Toboz Design, Enter Team | Bolt berendezés: Hauser, Umdasch | Fotók: Batár Zsolt | Info: 2013 |  1900m2 | Átadva

MediCover AlkotásPoint

Exclusive modern magánklinika kialakításában vehettünk részt az Alkotás Point irodaházban. A belsőépítészet vizuális koncepcióját dolgoztuk ki és próbáltuk segíteni a limitált idejű megvalósítás alatt. A Megbízó előnyben részesítette a feszes fekete-fehér-szürke koncepciót ívesen lekerekített fordulókkal. Fontos volt a zöld visszacsempészése a térbe, mely a lobby nagy üvegfalánál vízszintes és függőleges felületen is megvalósult. A közlekedő folyosókon és a lobbyban padlóba süllyesztett virágládákba ültetett növények teszik komfortosabbá a tereket.

!075alkotas VIP

!075alkotas VIP

!075alkotas VIP

!075alkotas lobby

!075alkotas lobby

!075alkotas lobby

!075alkotas folyoso

!075alkotas folyoso

!075alkotas folyoso

Építészet és kiviteli terv: Építész Studio Belsőépítészeti koncepció és kiviteli terv: LAB5 Info: 2012 | A+ Office 1600m2 | Átadva

Százhalombatta, Konferencia központ, új képek

Új, szuper fotók Bujnovszky Tamástól, nem sokkal a főtér átadása után.

sz26

sz26

sz26

sz14

sz14

sz14

sz11 fixed

sz11 fixed

sz11 fixed

sz42

sz42

sz42

sz23

sz23

sz23

sz52

sz52

sz52

sz51

sz51

sz51

sz50

sz50

sz50

sz45

sz45

sz45

sz56

sz56

sz56

sz75

sz75

sz75

sz09

sz09

sz09

sz74

sz74

sz74

sz46

sz46

sz46

Építészeti koncepció és kiviteli tervek: KTS & LAB5
Info: 2011 | Konferencia Központ, üzletek, 86 lakás, 90 férőhelyes garázs, táncház (15000m2) és a főtér rendezése (20000 m2)|

Cafe Yogya

Az Október 6. utcában segédkeztünk ennek a pici vietnami étteremnek a megnyitásánál. Sajnos azóta megszűnt, eredeti tulajdonosa eladta. A homlokzat átalakítása, engedélyeztetése és belsőépítészeti tanácsadás volt a feladatunk. A szűk térben sikerült maximalizálni a férőhelyek számát és korszerűsíteni a konyhatechnológiát.

dsc_0047

dsc_0047

dsc_0047

dsc_0020

dsc_0020

dsc_0020

dsc_0026

dsc_0026

dsc_0026

dsc_0027

dsc_0027

dsc_0027

dsc_0031

dsc_0031

dsc_0031

dsc_0033

dsc_0033

dsc_0033

kep_01

kep_01

kep_01

paramparam

Mango, Váci utca, Belsőépítészet

MANGO fel kívánta újítani üzletét a Váci utcán, az új céges arculat szerint. Mi biztosítottuk a kivitelezéshez szükséges dokumentációt , és a mi javaslatunk szerint kibontották a nagyméretű felülvilágítót a nagy térben – így újra láthatóvá vált az eredeti állapot

IMG_1167

IMG_1167

IMG_1167

!053 mango vaci 02

!053 mango vaci 02

!053 mango vaci 02

!053 mango vaci 01

!053 mango vaci 01

!053 mango vaci 01

IMG_1086

IMG_1086

IMG_1086

IMG_1079

IMG_1079

IMG_1079

IMG_0984

IMG_0984

IMG_0984

IMG_0458

IMG_0458

IMG_0458

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli tervek: LAB5
Info: 2011 |  Üzlet 300m2 |

 

Prolan U1 Irodaépület, Budakalász, Belsőépítészet

Nemrég fejeztük be az U1 épület kiviteli terveit. Az építkezés előreláthatólag 2012-ben kezdődik. Irodánk a koncepció megalkotásától kezdve a kiviteli tervig minden apró részletet megtervezhetett.

!045 prolan U1 interior 0005

!045 prolan U1 interior 0005

!045 prolan U1 interior 0005

05 1 em - padlo

05 1 em - padlo

05 1 em - padlo

!045 prolan U1 interior 004

!045 prolan U1 interior 004

!045 prolan U1 interior 004

!045 prolan U1 interior 003

!045 prolan U1 interior 003

!045 prolan U1 interior 003

!045 prolan U1 interior 002

!045 prolan U1 interior 002

!045 prolan U1 interior 002

Építészeti koncepció és kiviteli tervek: LAB5
Belsőépítészeti koncepció és kiviteli tervek: LAB5
Info: 2011 | A+ Iroda 1800m2 |

Esselte Iroda Budapest

Irodánk segítségével hosszas keresés után talált rá a multinacionális cég a számukra legmegfelelőbb bérleményre Budapest 13. kerületében.Fontos szempont volt az egyterű iroda nagyfokú természetes megvilágítása. A cég termékeinek egyik fő színét, a zöldet használva alakítottuk ki a központi közlekedőt és az alaprajzi elrendezésben is mindent az igényeknek megfelelőre szabtunk. A legnagyobb kihívás ebben a projectben a sok funkció kis alapterületen való elrendezése volt, meglévő hozott bútorokkal. A szeparálást igénylő területek hangsúlyos üvegfalat kaptak, továbbra is erősítve az együtt dolgozás élményét.

!050 helyszini fotok 01 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 01 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 01 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 04 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 04 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 04 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 03 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 03 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 03 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 02 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 02 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 02 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 05 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 05 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 05 2011-06-17 green

Architecture Concept and Executive Design: Finta Studio Interior Concept and Executive Design: LAB5 Info: 2010 | A+ Office 200m2 | Completed

ALL CONTENT © 2011 LAB5