Vision Towers Iroda Belső

 A Vision Towers a Váci utcai irodafolyosó mentén található új irodaépület. A Déli szárny felső két szintjét elfoglaló iroda belsőépítészete nagyban alapszik az építtető design kézikönyvére – azonban sikerült azon felül új elemeket is beilleszteni. Ilyen a két szintet összekötő, belső lépcső, mely egy hajtogatott elemre hasonlít. A belső magba kerültek a “sötét” funkciók, melyek faburkolatot nyertek. Szintén egyedi a recepció terénél található “feature wall”, melyet kihúzogatott gyógyszeres fiókok inspiráltak – az Építtető brandjéhez illően. Az egyterű irodát üvegfalak és növények szeparálják kisebb területekre. Fotók: Bujnovszky Tamás.

3E7E0051

3E7E0051

3E7E0051

3E7E0049

3E7E0049

3E7E0049

3E7E0042

3E7E0042

3E7E0042

3E7E0027

3E7E0027

3E7E0027

3E7E9968

3E7E9968

3E7E9968

!089 2015-01-29 staircase view

!089 2015-01-29 staircase view

!089 2015-01-29 staircase view

3E7E0095

3E7E0095

3E7E0095

3E7E0094

3E7E0094

3E7E0094

3E7E0103

3E7E0103

3E7E0103

3E7E0107

3E7E0107

3E7E0107

3E7E0069

3E7E0069

3E7E0069

3E7E0111

3E7E0111

3E7E0111

3E7E9999

3E7E9999

3E7E9999

!089 2015-01-29 6th floor plan_200

!089 2015-01-29 6th floor plan_200

!089 2015-01-29 6th floor plan_200

3E7E0022

3E7E0022

3E7E0022

3E7E9964

3E7E9964

3E7E9964

3E7E9977

3E7E9977

3E7E9977

3E7E0036

3E7E0036

3E7E0036

3E7E0004

3E7E0004

3E7E0004

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli terv: LAB5 | Erdélyi Linda, Dobos András, Korényi Balázs, Gáspár Virág Anna | Szegedi Zoltán, Tóth Tamás, Vámos Zoltán | Építtető: Futureal | Kivitelező: Pedrano Group | Project management: JLL Hungary | Bútorok: Kinnarps, Europa Design | Lámpák: BeLight | Szőnyeg: Milliken | Növények: PlantArt | Fotók: Bujnovszky Tamás | Info: 2013-2015 | 2200m2 | Átadva

Tamp & Pull

 

Magyarország legfinomabb new wave kávéja immáron 2 éve a Tamp&Pullnál kapható. Ennek köszönhetően, a tulajdonosok egy új, belvárosi helyszín megnyitása mellett döntöttek, a Bank Center Arany János utcai frontjánál. A belső középpontjában egy régi kávégép áll, aminek a hátsó frontja üvegre van cserélve – ez adta az ötletet, hogy a belsőépítészet is legyen valami hasonló. A lámpák a felcsavart kábeleken lógnak, a falakon rézcsövek tekeregnek szabadon.

tampull-9146

tampull-9146

tampull-9146

tampull-9149

tampull-9149

tampull-9149

tampull-9151

tampull-9151

tampull-9151

tampull-9153

tampull-9153

tampull-9153

tampull-9157

tampull-9157

tampull-9157

tampull-9163

tampull-9163

tampull-9163

tampull-9164

tampull-9164

tampull-9164

tampull-9167

tampull-9167

tampull-9167

tampull-9168

tampull-9168

tampull-9168

tampull-9169

tampull-9169

tampull-9169

tampull-9171

tampull-9171

tampull-9171

tampull-9176

tampull-9176

tampull-9176

tampull-9178

tampull-9178

tampull-9178

tampull-9181

tampull-9181

tampull-9181

tampull-9184

tampull-9184

tampull-9184

tampull-9185

tampull-9185

tampull-9185

tampull-9187

tampull-9187

tampull-9187

tampull-9190

tampull-9190

tampull-9190

tampull-9193

tampull-9193

tampull-9193

tampull-9197

tampull-9197

tampull-9197

tampull-9199

tampull-9199

tampull-9199

design by LAB5 | Erdélyi Linda, Dobos András, Gáspár Virág Anna, Tóth Tamás | fényképek: Batár Zsolt | építtető: http://tamppull.hu/ | terv: 2013 | megvalósítás: 2014

MOM SPAR üzletbelső

A MOM-park bevásárlóközpontban nyitandó új SPAR zászlóshajó üzletének kialakítását meghívásos pályázaton nyertük el.  Célunk egy olyan egyedi hangulatú üzlet kialakítása, amely a cég és az adott üzlet pozíciójához méltó, pozitív vásárlói környezetet biztosít.Az alaprajzi elrendezés kidolgozása során fontos elem volt a vásárlói közlekedőfelületek szabad áramlása, irányítása a kellemes használat érdekében.A szabadon elhelyezett csemege-sziget, finom szögtörésekkel irányított térfalak, tagolt és irányított álmennyezeti részek együttműködésével az eredetileg nyomasztó arányú tér helyett egy szellősebb, nagyobb belmagasságú, átlátható tér jött létre. A választott színharmóniák és a világítás a sokszínű áruválasztékra fókuszálja a figyelmet egy finom alaphangulatot adva a helynek, amelyet a természetes fa bútor és álmennyezet gazdagít.

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0101

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0001

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0002

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0003

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0004

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0005

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0006

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0007

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0008

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0009

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0100

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0103

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0111

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0112

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0113

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0115

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0116

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0117

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0118

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0119

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

!080 2013-11-14 LAB5 SPAR photo 0120

Belsőépítészeti koncepció és kiviteli terv: LAB5 | General építészet MŰÉP | Kivitelező EMEL Kft | Signage Tolnai Zsuzsi, Halasi Rita | Bútorok: Enter Team, Solymosi, Hi-Macs Macsali, Art-Innova | Lámpák: Solinfo, Zumtobel, Toboz Design, Enter Team | Bolt berendezés: Hauser, Umdasch | Fotók: Batár Zsolt | Info: 2013 |  1900m2 | Átadva

Esselte Iroda Budapest

Irodánk segítségével hosszas keresés után talált rá a multinacionális cég a számukra legmegfelelőbb bérleményre Budapest 13. kerületében.Fontos szempont volt az egyterű iroda nagyfokú természetes megvilágítása. A cég termékeinek egyik fő színét, a zöldet használva alakítottuk ki a központi közlekedőt és az alaprajzi elrendezésben is mindent az igényeknek megfelelőre szabtunk. A legnagyobb kihívás ebben a projectben a sok funkció kis alapterületen való elrendezése volt, meglévő hozott bútorokkal. A szeparálást igénylő területek hangsúlyos üvegfalat kaptak, továbbra is erősítve az együtt dolgozás élményét.

!050 helyszini fotok 01 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 01 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 01 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 04 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 04 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 04 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 03 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 03 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 03 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 02 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 02 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 02 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 05 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 05 2011-06-17 green

!050 helyszini fotok 05 2011-06-17 green

Architecture Concept and Executive Design: Finta Studio Interior Concept and Executive Design: LAB5 Info: 2010 | A+ Office 200m2 | Completed

Café Cino, Rózsadomb

Amint a Törökvész úti kávézó megnyitotta kapuit, azzal a szerencsés problémával kellett szembesülniük, hogy hamar túl népszerűvé vált, így gyorsan kellett alapterületet bővíteni. Lab5 a Tulajdonossal szoros együttműködésben találta meg a szomszédos kaszinó egy termét, melyet a régi térhez toldva növelni tudtuk az alapterületet. Az új belsőépítészeti kialakítás a régi és új terek összeolvasztásából jött létre, kicsit felfrissítve a meglévő elemeket is. A szolgáltatások köre egy ideiglenes stand-up színpaddal és mozi estékhez nagyképernyős tv telepítésével lett teljes. Az átalakítási munkák összesen 6 napot (!) vettek igénybe. A rövid kivitelezési határidő már a tervezésnél fő szempont volt, hogy a kávézót minél rövidebb ideig kelljen zárva tartani.

047cafecino_01

047cafecino_01

047cafecino_01

047cafecino_02

047cafecino_02

047cafecino_02

Design: LAB5 (Erdélyi Linda, Dobos András) és Borsos Melinda
Site: Budapest II. kerület, Törökvész út
Client: Café Cino
Info: belsőépítészet  |  étterem és kávézó  |  átadva 2010-ben  | közösségi épület  |  120 m2

ALL CONTENT © 2011 LAB5